Zaterdag surfen: 19 augustus 2017

0 Comments

Tom Ford … Je maakt me Hongray!
Heb je ooit precies waargenomen hoe griezelig een soortgelijke bruine roomschaduw en chocoladepudding zijn? Of Dulce de Leche?

Let wel, ik heb net het huis voltooid, dat liever een training was, evenals hongerig, dus misschien moet ik iets eten en dan opnieuw evalueren, lol!

ADVERTENTIE

Trouwens, deze schaduw is Tom Ford Spice, een algehele luie vrouw niet. Veel van de tijd heb ik het gewoon op mijn deksels met mijn vingers en meng de randen zonder zelfs de moeite om een ​​afzonderlijke primer te gebruiken, die heel veel prei-uit het raam gooit Ik ga allemaal. DE. MANIER. Dus zolang mijn schaduw er zelfs uitziet, ben ik gelukkig.

Oké, ik ga veel beter om iets te eten sinds deze pan echt begint te kijken gevaarlijk als voedsel … terwijl ik ga plunderen de koelkast, hier zijn hier enkele verhalen die deze week in de gaten brachten.

Voor sommige nieuwe mama’s in Taiwan is de postpartumperiode als een high-end vakantie in een vijfsterrenhotel, of in dit geval een “postpartumcentrum” – extravagante zwangerschapsfaciliteiten waar personeelsleden MAMMY MOMMY en baby voor een Maand (voor een geweldige $ 430 per nacht!).

KOPER LET OP! De Black Market van de hogere voorziening is Rife met valse producten, waarvan er een paar daadwerkelijk gevaarlijk zijn. Merken zoals Mac evenals Anastasia Beverly Hills – die zijn vervalst, net zo goed als goed! – Zijn zo ver gegaan als het uitvoeren van hun eigen onderzoeken en hebben verdachte fakes bestaande uit extreem giftige chemicaliën zoals lood, zowel arseen als kwik.

Ik begreep dat ik mijn geprefereerde paar hoog getailleerde broek van de middelbare school had moeten redden! Z Cavaricci maakt een comeback.

Top Drugstore-stichtingen die net zo groot zijn als (zo niet veel beter dan) hun veel duurdere tegenhangers

Allure Magazine zal niet langer gebruikmaken van de term “anti-aging” in tekst, evenals alles wat ik moet zeggen is de hel, ja.

Bereid uzelf voor op uw alledaagse dosis van “AWWW”, omdat deze senioren net de knoop zijn verbonden. Ze is 98, hij is 94, evenals ze tevreden in de sportschool. Doe je squats, mensen, omdat het gewoon ware liefde kan veroorzaken.

Ulta heeft een schattige NARS-speciale set fluwelen lipglides.

Ik word voorbereid om alles te redden! Waarom Gen X misschien onze laatste, beste hoop is.

Obsessief gericht op “schoon eten” kan een enorme puinhoop in uw lichaam veroorzaken.

Hoe de ideale droge shampoo te ontdekken

Hilarisch, evenals griezelig, komen dingen voor wanneer tragisch en charmante titels van ’70s evenals’ 80s-deuntjes getransformeerd worden in Stephen King Book Covers.

Is dat Fern afluistert op je gesprekken? Wetenschappers ontdekken dat planten echt kunnen evenals echt in staat zijn om te luisteren.

Hoe met de hand gesneden Russische kaarsen zijn gemaakt … Dit is zo cool!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Vet’s “Jij bent degene die ik wil” Krijgt een R & B-makeover

OK, babycakes, het is Caturday, een (on) officiële rustdag. Moge je werklast zowel licht zijn als je glimlach is helder.

Een dichter, ik ben niet, hoe dan ook, mijn buit is, omdat ik mijn squats doe, terwijl mijn haar in knopen is.

ADVERTENTIE

Oké, ik stop, haha!

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *