De zes nieuwe NARS-hardwired oogschaduw tinten voor herfst 2016

0 Comments

De zes nieuwe $ 28 Limited Edition NARS WARDWIRED Oogschaduw, die uitsluitend naar Sephora 1 augustus komt
Kon er een verborgen hoek zijn van de menselijke hersenen die in de buurt van de rug zijn weggestopt die ons hardwired maakt om Grabby-handen te maken wanneer we shimmery, sparkly, glittery dingen zien?

Uitsluitend gebaseerd op mijn ervaring, denk ik dat het antwoord op dat is “ja,” lol! Omdat homegirl al de glitters wil.

ADVERTENTIE

Allemaal…

Ik voel absoluut die vertrouwde, onontkiepbare sleepboot in mijn darm wanneer ik de NARS-hardwired oogschaduw openen.

NARS voegt zes nieuwe tinten toe voor de val, die uitsluitend naar Sephora komt vanaf 1 augustus en Heilige WOW! – de glans.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Net als de eerder uitgebreukste oogschaduwschaduwen, schijnen deze helder genoeg om van over een kamer te zien – Heck, of in de stad. Misschien uit de hele staatslijnen, zelfs.

Deze zeer gepigmenteerde poederschaduwen hebben verschillende niveaus van glitter, glinstering en parel, dus je krijgt veel licht reflecteert toen je ze op je huid springt. Het is heel opvallend.

Het dragen van NARS-hardwired oogschaduw in parallax op mijn deksels

Andere merken hebben tegenwoordig soortgelijke schaduwen, zoals de duiden in het stedelijke verval en de Mac-verblikkels, maar deze hebben uitzonderlijk fijne poeders. Vaak met glinsteren en schittert die straal van de ruimte zoals deze, weet ik niet waarom – misschien is het vanwege de grootte en vorm van de poederdeeltjes – maar het is moeilijk om ze aan mijn deksels te houden. En vaak is er al dagen fallout.

Ik accepteer het normaal gesproken gewoon als ik Glitters draag, zoals: “Ik draag glitterunschaduw, en het gaat helemaal over de plaats!” Maar dat is zo niet het geval met de NARS-hardwir ingedirde oogschaduw.

Hier is de look die ik vandaag draag, en ik deed mijn ogen eerst, denkend dat ik wat opruiming moest doen voordat ik mijn foundation aanbrengt (ik draag de nieuwe zandloper, trouwens), maar dat was niet de zaak. Ik had eerst mijn foundation heb gedaan, omdat ik geen fall-out had.

‘Twas een geweldig ding.

De zes nieuwe tinten zijn stud (een zachte bronze brons), buitenste lomits (een iriserend rooskleurig goud), earthshine (een iriserende roze lila), maan (een zacht, iriserend violet), parallax (een metallic duif grijs) en Pygar (A gouden lamé).

NARS Hardwired Swatches vanaf de linkerkant: Stud (een soft tin brons), buitenlimieten (een iriserend roze goud), earthshine (een iriserende roze lila), maan (een zacht, iriserend violet), parallax (een metallic duif grijs) en pygar (een gouden lamé)
De textuur varieert onder de tinten, met de fijnste-van-de-fijne (FOINEST van het foine!) Zijn parallax, pygar en stud. Dat zijn de drie die overspoeld over mijn huid zoals kometen die over de lucht schieten.

De andere drie – buitenlimieten, ehorkshine en maan – zijn ook erg soepel, maar omdat ze een beetje veel meer glitter in hen hebben, met name buitenlimieten, ze zijn ook een beetje chunkier …

Het is niet “Chunky, Chunky, Monkey” Chunkier, dus je ziet er niet uit alsof je een Rockin ‘Aighth-Grade Dance-team glitter bent, maar de poederdeeltjes zijn een beetje groter dan de deeltjes in de andere kleuren.

Mijn favoriet van de zes nieuwe tinten is parallax, de duif grijs. Het is erg in mijn oogschaduwwielhuis. Ik bedoel, ik zal een glanzende duif grijs leggen met een vleugje blauw in het op mijn deksels en draag het met een mat bruin in mijn vouw en zwarte voering. Het is net als mijn make-up-equivalent van het verslinden van een hele plaat van warme brownies. Zoveel yum.

En de veel meer, ik bouw parallax op in lagen, het glans en veel meer metallic. Oh! – Ik hou er gewoon van.

Dus…

Gisteravond toen we op het punt stonden in slaap in bed, vroeg ik El Hub: “Was vandaag woensdag?” En hij zei: “Nee, vandaag was donderdag.”

[Lange pauze]

Ik: “Weet je het zeker? Omdat ik het vandaag had gezworen was woensdag … ”

El Hub: “Nee, vandaag was donderdag. Ik ben er zeker van. De vrijdag van morgen. ”

LOL!

Vriendin, het is dat soort van week.

Maar we hebben het gehaald! Tgif! Dit was een van die weken voor mij waar, eerlijk gezegd, ik knipperde en het was verdwenen. Godzijdank is het bijna het weekend.

Oh! Ik dacht dat je misschien geniet van deze video die ik vanochtend heb genoten terwijl ik de connor Claire voedde (bel dan niet haar CC). Het heet “10 dingen om te onthouden als je je vast voelt, ‘en hoewel sommige punten misschien vrij duidelijk lijken, denk ik dat ze goede dingen zijn om te onthouden. Het hielp me zeker een goede toon voor de dag.

ADVERTENTIE

Het wordt beter!

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *